Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

اقامت گرجستان با خرید ملک


طی قوانین جاری کشور گرجستان هر فرد خارجی میتواند با خرید ملک به قیمت حداقل ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا اقامت یکساله را از آن کشور بگیرد و جهت تمدید اقامت نیز بایستی مالکیت ملک خود را نشان دهد تا اقامت تمدید شود و پس از ۶ سال تمدید تبدیل به اقامت دائم گرجستان میگردد. در اقامت از طریق خرید ملک در کشور گرجستان الزامی به ثبت و تاسیس شرکت و پرداخت مالیات بر درآمد نیست.
اقامت گرجستان از طریق خرید ملک آسانترین راه برای اخذ اقامت گرجستان است.
فرد خریدار ملک میتواند برای همسر و فرزندان خود نیز اقامت گرجستان را کسب کند.
اخذ اقامت از طریق خرید ملک در گرجستان، جهت تمدید شرط حضور در خاک در طی سال را ندارد.
خرید زمین در گرجستان بدلیل اینکه جزو مستغلات محسوب نمیشود منجر به اخذ اقامت نمیشود، اقامت از طریق خرید ملک فقط شامل املاک مسکونی، تجاری و اداری میشود.
از طریق خرید اقساطی امکان اخذ اقامت گرجستان میسر نخواهد بود زیرا در خرید قسطی ملک در گرجستان سند ملک به نام خریدار زده نمی شود تا زمانی که تمام اقساط آن کامل پرداخت شود.

 

مدارک مورد نیاز اقامت خرید ملک گرجستان


  • اصل پاسپورت
  • دو قطعه عکس با فرمت پاسپورتی
  • برگه کارشناسی ارزش گذاری ملک
  • اسناد مالکیت ملک خریداری شده
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدارک همسر و فرزندان

تعهدات شما جهت تمدید اقامت


    • دارا بودن ملک در زمان تمدید مجدد
    • نداشتن سو پیشینه کیفری در اتحادیه اروپا و ایران